Към съдържанието

За нас

Ние вярваме, че впечатляващият дизайн трябва да бъде достъпен за всеки

Когато става въпрос за вашия дом, вярваме, че можете да имате всичко: страхотен дизайн и качество на достъпна цена.

Домът е там, където е сърцето Ви

Вярваме, че домът е свято място, където любовта и мирът царуват над всичко. Argos Home беше създаден с мисълта да ви помогне да преобразите вашето жилище в персонализирано пространство, където всяка стая е отпечатък на Вашите желания, място, където всяка детайл говори за вашата личност и мечти.

Перфектният баланс между красота и функционалност, кухенските продукти от Argos Home ще Ви превърнат в майстор-готвач.

Представете си следното: приятелите се събират в кухнята ви, за да се насладят на храната. Те предлагат да ви помогнат, както правят добрите приятели. Вие ги молите да нарежат хляба или да подредят масата. Те няма как да не забележат перфектния баланс на ножовете, колко лесно режът, текстурата на всяка чиния - всички детайли придават усещена на храната. Нашите продукти са проектирани за точно този моменти, които споделяме с любимите си хора.

Немско качество и традиция от 1829 година

Ние работим с немски фирми с десетки години опит в производството на кухненски изделия. От 1829, продуктите на Солинген се отличават с високо качество и майсторска изработка. По този начин се създават продукти, които убеждават с дизейн и функционалност. Отличната обработка и качество гарантират продукти в кухнята, от които ще се радвате много години.

Открийте нашите продуктови категории

Кухня

Декорации

Масивни мебели

Стил на живот

Какво казват клиентите за нашите продукти

Тиган K2 Solingen

Закупих тигана като подарък за майка ми. Тиганът е чудесен и отговаря точно на критериите, които търсих, а още повече - в комбинация с подходящ капак. С най-добри чувства препоръчвам да пазарувате от ArgosHome.BG , където всеки ще намери нещо за себе си, за дома си или за подарък.

Любка Иванова
Тиган Pro-X Solingen

Много съм доволен от покупката си. Тиганът е от качествен материал, почиства се без проблем, може да се ползва и във фурната. Поръчката дойде на следващият ден с безплатна доставка.

Евтим Иванов
Пано Claris

Днес получих паното за стена, по-хубаво е от снимката! Прекрасно е!

Валерия Костова
Комплект прибори Namur Solingen

Прекрасен комплект! Бърза доставка и коректност. Изгодна цена и качество, което рядко се среща вече. Солинген ме спечели завинаги!

Стела Маринова

Нашите предимства

Безплатна доставка над 60 лв.

Доставка на следващия ден

30 дни право на безплатно връщане

Купи сега, плати чак след 30 дни